Total Pageviews

Friday, March 4, 2011

ΤΟΝIGHT ON TV

Παρασκευή βράδυ και ενώ οι περισσότεροι από σας ετοιμάζεστε να οργώσετε δρόμους, μπαρ και κλαμπ εγω είμαι εδώ να δώσω παρηγοριά σε όσους από εσάς αποφασίσατε να ''αράξετε'' στον καναπέ με το τηλεκοντρόλ ανα χείρας.

Το STAR στις 11 έχει απόψε για μας μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες των τελευταίων ετών, το Brokeback Mountain. Δύο καουομπόιδες ερωτεύονται και ο δρόμος αυτός επιστροφή δεν έχει... Ομολογώ πως όταν πριν από 5 χρόνια το είχα δει είχα συγκινηθεί και ομολογουμένως εντυπωσιαστεί. Λέω να το ξαναδώ, και εδώ θα μαστε να σας ενημερώσω για όποια μεταστροφή της προ 5ετίας άποψης μου.


To ET-1 συνεπές στις σινεφιλικές του επιλογές μας παρουσιάζει το Anche libero va bene, ένα δράμα του 2006 που απέσπασε πολλαπλά κινηματογραφικά βραβεία σε διάφορα διεθνή φεστιβάλ. Δεν το έχω δει, αλλά μια ματιά θα του ρίξω.


To 2006 δεν το είδα, τώρα σίγουρα θα το τιμήσω. Το The good shepherd είναι ένα δράμα-θρίλερ με λίγη κατασκοπεία, ένα all-star cast και το Robert De Niro πίσω από την κάμερα. Καλές κριτικές για μια ταινία που πρέπει πραγματικά να αξίζει.


Διαλέχτε και πάρτε λοιπόν...

No comments:

Post a Comment