Total Pageviews

Saturday, April 23, 2011

FREJA BEHA

Έπεσα πάνω της εντελώς τυχαία (όχι στους δρόμους της εξωτικής Λάρισας όπου περνώ τις μέρες μου, αλλά σε μια διαδικτυακή μου περιήγηση στους δρόμους του Twitter) και έμεινα κολλημένη με το πρόσωπο της και την ομολογουμένως ιδιαίτερη φυσιογνωμία της. Το όνομα αυτής Freja Beha. Υποθέτω πως όλοι όσοι δηλώνετε και είστε πράγματι fashion freaks τη γνωρίζετε και την αποθεώνετε. Είναι ένα από τα πιο hot μοντέλα αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Η ομορφιά της αντισυμβατική, η φιγούρα της ροκ και το στυλ της ακροβατεί ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο.

Και εδώ έρχομαι στο θέμα της ανάρτησης μου αυτής. Επειδή το βλέπω παντού γύρω μου (και πάλι όχι στους δρόμους της εξωτικής Λάρισας) αποφάσισα να το επιχειρήσω και εγώ εντάσσοντας το στις στυλιστικές μου προτεραιότητες. Μιλάω για το ανδρογυνο-ροκ look... Και φυσικά επέλεξα ως πηγή έμπνευσης μου τη Freja Beha.

I have recently been falling in love with the androgynous-rock style and I believe no one would be more suitable for a role model than Freja Beha.  Let's have a look!










4 comments:

  1. I just looove her!!She is amazing!

    ReplyDelete
  2. I love Freja and her style!! She has a unique way to transform herself from a tomboy girl into a diva!!

    fashionwandering.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hey girl!I'm hosting a giveaway this week, check it out!
    http://live-life-in-style.blogspot.com/2011/04/giveaway-flowers-from-fatima.html

    ReplyDelete
  4. einai 8eara k ennoeitai polu stylish,tn vlepeis kai s menei!

    ReplyDelete