Total Pageviews

Friday, May 20, 2011

LAST NIGHT

Εχθές το βράδυ όπως σας είπα πήγα στο Ακρωτήρι με τη γλυκιά μου μητερούλα. Συνεπής στη ρήση, άρτος και θεάματα  απόψε πήγα στο θέατρο Άττις για την παράσταση Alarme. Προς τους απανταχού θεατρόφιλους, πρόκειται για μια παράσταση-εμπειρία που πραγματώνει το νόημα και την ουσία της τέχνης. Ποιός σας είπε πως την τέχνη την καταλαβαίνετε όπως το εθέλησε κάποιος; Ποιός σας είπε πως δεν μπορείτε να την κάνετε δικιά σας; Ποιός σας υπαγορευσε τα όρια και τα καλλιτεχνικά ταμπού; Στον Τερζόπουλο κανένας... Να λοιπόν μια παράσταση που μέσα από την απόλυτη εκφραστική δεινότητα θα σας παρασύρει, θα σας σηκώσει την τρίχα κάγκελο και ίσως να σας κάνει να δακρύσετε...

Όμως το θέμα της ανάρτησης μου είναι το χθεσνό μου outfit. Χθές ήταν μια κρύα για τα δεδομένα της εποχής νύχτα. Εγώ ντύθηκα βιαστικά γιατί ως συνήθως είχα αργήσει... Η ντουλάπα μου βρισκόταν στο απόλυτο υπαρξιακό χάος της εποχής. Μέσα από όλο αυτό το μπάχαλο κατάφερα να βρω κάτι να βάλω και αυτή τη φορά. Πως σας φαίνεται?

Last night I was for dinner with my beloved mother. It was quite a cold night, so I was quite confused about what to wear... What do you think of the result?






4 comments: