Total Pageviews

Tuesday, May 10, 2011

PARIS STYLE

Tα σημερινά νέα μου θα μπορούσαν να φορούν το κιτς της Eurovision, αλλά επειδή βαρέθηκα να γίνομαι κακιά κάθε χρόνο επέλεξα να σας μιλήσω για κάτι που έζησα πριν λίγο καιρό και για την ακρίβεια είδα με τα αδηφάγα μάτια μου. Το παριζιάνικο στυλ.


Πάμε λοιπόν. Στις γυναίκες πουλάει πολύ το στυλ σακάκι-ανδρόγυνο παπουτσάκι και απλό t-shirtακι. Από τάσντα θα δείτε τις κλασσικές Chanel ή τελοσπάντων τσάντες σε αυτό το στυλ. Βέβαια δεν έλειπαν και οι oversize τσάντες για τις καθημερινές εμφανίσεις. Επειδή το Παρίσι είναι και πόλη των διανοούμενων, πρέπει να έχουμε και όλοι εμείς κάπου να βάζουμε τα βιβία που θα καταβροχθίζουμε όλο το βράδυ μετά μανίας. Γενικά το στυλάκι ήταν απόλυτα vintage και πρέσβευε στην εντέλεια του το boho chic.

Οι άντρες (γιατί ξέρω πως πολλοί από εσάς ενδιαφέρεστε...) ήξεραν να φλερτάρουν πολύ καλά. Βέβαια εδώ δεν είμαι για να σας μιλήσω για το flirt των Γάλλων (αυτά μπορούμε να τα πούμε ιδιαιτέρως για όποια ενδιαφέρετε περισσότερο...) αλλά για το στυλ τους. Δε θα δείτε πουθενά ανοιχτό πουκάμισο, αλυσίδα στο λαιμό και ''καρφάκια''.Aλλά θα δείτε φουτεράκια, μοκασίνια, γυαλιά μυωπίας και στενά τζιν. Άψογοι...

I recently was at Paris and I am today here to talk to you about Paris style. Men and women were completely vintage. I love this style cause it is at the same time chic and comfy.










1 comment:

  1. πολύ ενδιαφέρον post!!!!
    keep going!!!!

    ReplyDelete