Total Pageviews

Thursday, May 19, 2011

SUMMER SKIRTS

Αχ... Ναι βαριαναστενάζω γιατί μόλις γύρισα από το Ακρωτήρι. Είχα πάει για φαγητό με τη γλυκιά μου μανούλα. Ένας σολωμός να γλυφεις τα δαχτυλάκια σου, μια χαλαρωτική (ήταν νωρίς ακόμη) μουσικούλα και δύο ποτηράκια κρασί που με χτύπησαν καθότι νηστική την υπόλοιπη μέρα. Και γιατί βαριαναστενάζω, μα γιατί γύρισα. Να έμενα εκεί όλη νύχτα θα μου πείτε? Ε δε γινόταν.


Πάμε όμως στο κυρίως θέμα αυτής της ανάρτησης. Το καλοκαίρι πέρα από τις θάλασσες και το cocktail είναι συνδεδεμένο με σέξυ εμφανίσεις. Και τι πιο σέξυ από τα καλλίγραμα γυναικεία πόδια. Ξέρω όμως πως δεν μπορούμε να έχουμε όλες τα καλλίγραμα πόδια που θα θέλαμε. Η σιλουέτα αχλάδι δίνει και παίρνει στην ελληνική επικράτεια. Φίλες μου, σας έχω καλά νέα. Η μόδα φέτος είναι σύμμαχος σας. Οι φουστίτσες δεν θα είναι φέτος μονάχα μίνι, αλλά έχει επιστρέψει δυναμικά το μάξι. Αγαπήστε το λοιπόν και να είστε σίγουρες πως-αχλάδια ή μη- θα σας μετατρέψει σε θεές της καλοκαιρινής νυχτερινής ζωής. Βέβαια για όσες από έσας δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το μίν,ι σας έχω και πάλι καλά νέα. Φέτος τα μίνι είναι φαρδιά με πιέτες και πολύ χρώμα. Ξεχάστε λοιπόν τις στενές φουστίτσες που ειδικεύονται στο να ανδεικνύουν τα ψωμάκια μας και εξοπλιστείτε με ρομαντική διάθεση και μερικές φαρδιές φουστίτσες. Αυτά από μένα... Φιλιά πολλά και καλό βράδυ.


In Greece summer is here and we all wanna look sexy. What's sexier than skirts? Almost nothing I believe... This year maxi skirts are finally back and mini skirts are also here for all of you who can never put them away. Wear them and be sure that you will be the ultimate summer goddess.







1 comment:

  1. Αχχχχχχ... εγω παλι, αγχω8ηκα! Εχω ξεκινησει διαιτα να χασω οτι πηρα ολο το χρονο! Αλλιως πως 8α βγαλουμε τα ποδια ε3ω? ;)

    ReplyDelete