Total Pageviews

Wednesday, May 4, 2011

THE WEDDING 2

Ε, μη σας αφήσω και παραπονεμένους...


Because I don't wanna let you down here is more fashion from the royal wedding!


Μα δεν είναι σαν τις κακές αδρφές της Σταχτοπούτας; Ασχημούλες, γεματούλες και κυρίως κακόγουστες. Οι πριγκήπισσες Βεατρίκη και Ευγενία ήταν το απόλυτο στραβοπάτημα του πριγκηπικού γάμου. Πολλά ήταν τα άχρωμα και άοσμα συνολάκια, αλλά οι δύο πριγκήπισσες κάπου έχασαν το δρόμο τους. Οι πηγές μου λένε πως οι κακόγουστες επιλογές του δεν εξέπληξαν κανέναν.

Don;t they totally look like  Cinderella's bad sisters? A little ugly, chumpy ανd most of all they have a really bad taste! Princesses Beatrice and Eugenie were a real fashion faux-pas!



Eδώ τι έχετε να πείτε;  Η Victoria δεν μπορεί να με απογοητεύσει ποτέ. Μπορεί να μην είμαι φαν του στυλ ''πάντα στην τρίχα'' αλλά η Victoria είναι και θα είναι μια από τις πιο chic celebrities στον πλανήτη. Την κομψότητα την έχει μέσα της και ξέρει πάντα πως πρέπει να εμφανισθεί ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ακριβώς αυτό πετυχαίνει και εδώ.

What do you have to say? Victoria can never fail. She always so chic... I love her.

Ξέρω πως θα σας λείψω πολύ, αλλά οι διακοπούλες μου συνεχίζονται, άρα μάλλον θα τα πούμε την Κυριακή με νέες outfit photos. Καλά να περάσετε μέχρι τότε. Α, και είναι Άνοιξη, μην αφήσετε λοιπόν τίποτα και κανέναν να σας χαλάσει τη διάθεση.... Ακριβώς αυτό θα κάνω και εγώ.

1 comment:

  1. Kala n peraseis k esuuuu!oi parathrhseis gia tis Veatriki k Eugemia htan theikes!hahaha poso gelasaaaa!super post ;)

    ReplyDelete