Total Pageviews

Tuesday, May 3, 2011

THE WEDDING

Mπα δεν παντρεύομαι ακόμη, όταν έρθει η ώρα μου θα σας ενημερώσω. Μην περιμένετε από πάνω όμως, λέω να το καθυστερήσω αρκετά ακόμη. Φυσικά η ανάρτηση μου αναφέρεται στο Γάμο. Οι φίλοι μας οι Βρετανοί παντρεύουν το διάδοχο του θρόνου τους και το νέο αυτό γίνεται ξαφνικά θέμα που ''καίει'' ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί μη με ρωτάτε? Αλλά μέσα σε όλο αυτό το κλίμα πανηγυριού, ο γάμος απασχόλησε και εμένα. Φυσικά εγώ δεν θα σας πω αν ο William και η Kate θα είναι ευτυχισμένοι για μια ζωή ή αν η Kate δεν τον θέλει για τα όμορφα του μάτια και την λιγότερο όμορφη καραφλίτσα του, αλλά για τον τίτλο του. Εγώ θα σας μιλήσω για τα συνολάκια που είδα στο γάμο και κυρίως για το πως τα είδα.

Of course I am talking about the royal wedding and I am here to talk to you about the outfits I saw at this big event.


To νυφικό της γλυκίτατης Κate ήταν τελικά Alexander Mc Queen. Αυτό ήταν υπέρκομψο, απίστευτα σικάτο καθόλου φορεμένο και εν τέλει απόλυτα παραμυθένιο. Αυτή μέσα και έξω από το φόρεμα έμοιαζε με πραγματική πριγκήπισσα. Γιατί η πριγκήπισσα δεν είναι η πιο όμορφη στον κόσμο, αλλά η πιο κομψή...


Κate looked like a true princess in her McQueen wedding gown. She may not be the most good looking woman in the world but she is tottally made to be a princess and I love her for her always simple and chic style.


Αυτή η Πίπα, αυτή η Πίπα.... Με έχει απασχολήσει για δύο λόγους. Ο ένας είναι πως έχω βαρεθεί να ακούω τα χοντροειδή αστεία που μας λένε στην τηλεόραση εν είδει αστείου ορισμένοι τηλεπαρουσιαστές. Το δεύτερο είναι πως έχω ακούσει από διαφορετικές πηγές πως της μοιάζω. Τι λέτε; Της μοιάζω; Στο γάμο πάντως ήταν και αυτή υπέρκομψη και εντυπωσιακή τόσο στο γάμο όσο και στη δεξίωση που ακολούθησε.

I am hearing all the time how much I look like Pippa Middleton. Do you think it is true? I am not sure? Anyway I believe she looked stunning both at the wedding and at the reception gown. McQueen for her too.

Αφού ξεκίνησα με τις δύο αδερφές ας πάω και στη μαμά. Η  Carol Middleton επέλεξε ένα σύνολο στις αποχρώσεις του μπλε που χωρίς να με ενθουσιάσει θεωρώ πως της πήγε πολύ καλά...

Lets go to mom... Carole Middleton wore a total blue outfit. Without being special the truth is that it made her seem effortlessly chic...











1 comment:

  1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa... poios mporei na sou exei pei oti ths moiazeis re mpazo?? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa... mas pe8anes pali re sofaki... na sai kala!!

    ReplyDelete