Total Pageviews

Monday, January 3, 2011

ANTIΔΟΤΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ

Οι διακοπές είναι πάντα όμορφες. Πάντα όμως η επιστροφή είναι κάπως δύσκολη, ειδικά όταν συνοδεύεται από αρνητικές εκπλήξεις... Τελός λοιπόν και για μένα η χριστουγεννιάτικη ξεκούραση και τα γιορτινά ξενύχτια. (Θα συνεχίσω όμως τα μελομακάρονα μέχρι τελικής πτώσεως και δεν θα αφήσω τις γιορτινες μου αγορές στην ντουλάπα μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα).
Ειστρέφοντας λοιπόν μετά από ένα υπέροχο πενθήμερο γεμάτο ξενύχτια με φίλους, βόλτες σε εμπορικά κέντρα, θεατρικές παραστάσεις και εκπληκτικά εστιατόρια είχα να αντιμετωπίσω το δριμύ ψύχος (δεν είμαι υπερβολική )  μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Ψάχνοντας λοιπόν το αντίδοτο στο κρύο σκέφτηκα πως το μοναδικό που μπορεί να βοηθήσει είναι μια μικρή δόση καλοκαίρι. Επειδή η οικονομική μου κατάσταση δεν θα μου επέτρεπε ένα ταξιδάκι αστραπή στη χώρα των καγκουρώ, αποφάσισα να ξεναγηθώ αλλά να ξεναγήσω και εσάς στη μόδα του καλοκαιριού που ήδη περιμένουμε με ανυπομονησία.

1) Prints, Prints, Prints...
Κάποιο θα λέγανε πως μοιάζουν με κουρτίνες, κάποια με χαλιά, κάποιοι με τραπεζομάντηλα ή με μαξιλαροθήκες. Μα ναι ακριβώς αυτό είναι το point. Mαξιλαροθήκη για μπλούζα, κουρτίνα για παντελόνι και πολύχρωμα παπούτσια. Ναι, όλα αυτά μαζί κάνουν ένα από τα πιο hot trend της σεζόν. Φοεμένα σωστά μοιάζουν βγαλμένα από αντρικές φαντασιώσεις μαξιλαροπόλεμου και όχι με το κιτς παολιομοδίτικο της θείας από το χωριό.


.2) To νέο λευκό είναι εδώ. Lady in red λέει το γνωστό άσμα, όμως εμείς αυτή τη σεζόν δεν θα μπορέσουμε να αντισταθούμε σε ολόλευκους συνδυασμούς. Stella Mccartney, Altuzarr και Calvin Klein πρωτοστατούν και επιβάλλουν το νέο αυτό λευκό. Είναι πιο chic, είναι πιο ρετρό, είναι ultra-stylish. Φανταστείτε τα λευκά αυτά σύνολα με ένα υπέροχο μαύρισμα...


3) Color gone mad... Χρώμα παντού. Αυτή η νέα τάση θα κάνει τα μάτια μας να βλέπουν πουλάκια και όχι άδικα. Καναρινί με ροζ και πράσινο. Όχι όμως καναρινί κολάν, ροζ μίνι και πράσινο γουνάκι. Αλλά κανρινί ψηλόμεση φούστα, θαλασσί μπλούζα φορεμένη από μέσα και μπεζ θηλυκα ψηλοτάκουνα, θα σας μετατρέψουν στην πιο σύγχρονη εκδοχή της Brigitte Bardot και της Gilda. Marni, Gucci και Jil Sander αναλαμβάνουν να σας μετατρέψουν σε γκλάμορους θηλυκά με totally chic διάθεση.




4) Η πιο ιδιαίτερη τάση της σεζόν θα μετατραπεί σε hate it or love it trend για όλες τις fashionistas και σίγουρα δεν θα περάσει αδιάφορη. Βάλτε λοιπόν τις μεταξένιες σας πυζάμες και βγείτε για καφέ, για ποτό, για ψώνια. Κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει. Παέι οριστικά πια ο καιρός όπου πυζάμες έξω φορούσαν μονάχα οι ηλικιωμένοι που χάθηκαν και δεν βρίσκουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε πυζάμες που θα βρείτε σε καταστήματα εσωρούχων, αλλά σε αυτές που θαύμαζαν οι fashionistas στις πασρέλες του Rochas, του Julian McDonald και του Louis Vuitton.






 
Φυσικά μια ολόκληρη σεζόν δεν εξαντλείται σε 4 τάσεις ,αλλά ούτε και το δριμύ ψύχος του σπιτιού έχει υποχωρήσει τελείως, ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους ούτε το mini δικό μου αφιέρωμα δεν θα εξαντληθεί εδώ. Αγαπήστε η μισείστε, πάντως θαυμάστε αυτές τις δημιουργίες και stay tuned for more fashion tomorrow...

No comments:

Post a Comment