Total Pageviews

Tuesday, January 4, 2011

ANTIΔΟΤΟ ΣΤΟ ΚΡΥΟ 2

Το τσουχτερό κρύο μέσα στο σπίτι έχει αρχίσει να υποχωρεί αισθητά, όμως η θερμοκρασία πέφτει συνεχώς καθώς ο χειμώνας μας δείχνει τα δόντια του για τα καλά. Ευκαιρία ζητούσαμε να μη βγάλουμε τα γιορτινά μας και ο καιρός μας την παρέχει απλόχερα. Εγώ όμως αποφάσισα να αρχίσω κιόλας την αντίστροφη μέτρηση για την άνοιξη και τίποτα δε θα με σταματήσει. Αύριο λοιπόν μαζί με μένα βάλτε κασκόλ, παλτά, γαντάκια, αλλά ονειρευτείτε την υπέροχη ανοιξιάτικη μόδα που μας έρχεται πολύ σύντομα...

5) Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς- ή διαφορετικά λέγε με Balmain. Οι fashionistas αποθεώνουμε το νέο-πανκ στυλάκι που έχει φέρει τα πάνω κάτω στις στυλιστικές μας επιλογές τα τελευταία χρόνια. Φέτος ο Βalmain μπορεί να μας κουράζει κάπως, όμως δεν μπορούμε παρά να ενδώσουμε σε ένα ακόμη bικer τζάκετ και σε ένα super sexy σoρτσάκι με σκισίματα.


 
6) Aυτό το καλοκαίρι θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Πάνε ή για την ακρίβεια περιορίζονται τα μάξι φορέματα όπως τα γνωρίσαμε. Διάφανεια παντού λοιπόν. Επενδύστε σε μάξι φορέματα με διαφάνεια από το ύψος σχεδόν του γοφού και το στυλ της σέξι πριγκήπισσας θα είναι για πάντα δικό σας. Αν η μάξι φούστες σας θυμίζουν κάποια αυτσηρή, καθωσπρέπει καθηγήτρια των μαθητικών σας χρόνων ξορκίστε για τα καλά το δαίμονα με μια μάξι διαφανή φούστα. Για του λόγου το αληθές θαυμάστε παρκάτω...



7) Aχ, η δαντέλα, αχ η δαντέλα, αχ η δαντέλα. Ναι, η δαντέλα λοιπόν από τότε που ήλθε ή μάλλον επανήλθε δυναμικά στη μόδα έχει στοιχειώσει το μυαλό και τη φαντασία των απανατχού fashionistas. Aθεράπευτα chic και ονειρικά retro δεν αφήνει τα πορτοφόλια μας σε ησυχία και μας μετατρέπει σε οld-fashioned γυναίκες, απ' αυτές που ερωτεύονται πλατωνικά και αγαπόυν μονάχα τον έρωτα και φυσικά τη μόδα.





8) Το Nautical or not to nautical? To nautical με τα χίλια. Ρίγες παντού, μικρές, μεγάλες, μεσαίες, σε μπλούζες, σε φούστες, σε σακάκια. Ένα trend διαχρονικά που μπορεί να σας εγγυηθεί μια απόλυτα κομψή εμφάνιση και να σας βγάλει από το αδιέξοδο ''της ντουλάπας που ποτέ δεν έχει τίποτα να φορέσουμε''. Επενδύστε σε μια μαρινιέρα και μετατρέψτε σε πασπαρτού κομμάτι και να είστε σίγουροι πως δεν έχετε τίποτα να χάστε, μονάχα να κερδίσετε πολλούς στυλιστικούς πόντους.



Η ξενάγηση μου στην ανοιξιάτικη μόδα λαμβάνει ακριβώς εδώ τέλος. Ελπίζω να σας έπεισα να ξεκινήσετε την αντίστοφη μέτρηση για την άνοιξη και να σας έκανα μαζί με μένα να ρίξετε μια κλεφτή ματιά σε ότι θα λατρέψουμε τη νέα σεζόν. Κλείστε πονηρά το μάτι στο συννεφιασμένο ουρανό γιατί όπως λέει ο θυμόσοφος λαός έχει ο καιρός γυρίσματα.

No comments:

Post a Comment