Total Pageviews

Wednesday, January 19, 2011

INSPIRATION

What' s fashion all about? Υποκειμενικό ζήτημα λέτε. Αντικειμενικό λέω εγώ. Η μόδα είναι έμπνευση, η εμπνευση είναι μόδα. Και όταν λέω έμπνευση δεν μιλάω για την καθιερωμένη βόλτα στην πλατεία για καφέ και την απαρίθμηση των Louis Vuitton και των Dsquared που θα δείτε αλλά για διαδικτυακούς περιπάτους, μανιώδες ξεφύλλισμα περιοδικών μόδας και ατελείωτες ώρες μπροστά στη ντουλάπα.

Σε μερικούς τέτοιους περιπάτους ανακάλυψα εγώ μερικές γυναίκες που αποτελούν γνήσιες πηγές έμπνευσης. Στυλ διαφορετικά, σχεδόν ετερόκλητα που όμως δεν θα σας αφήσουν αδαιάφορες.

Αlexa Chung

Ένα όνομα μια ιστορία. H 27χρονη παρουσιάστρια-μοντέλο-celebrity δεν σταματά να γοητεύει τον κόσμο της μόδας με το ολοδικό της ιδιαίτερο στυλ. Vintage κομμάτια συνδυάζονται με τα τελευταία trends.Σακάκια, ριγέ μπλουζάκια, chic φορέματα και ένα σώμα που χρειάζεται επειγόντως μερικά κιλά ακόμη συνδυάζονται άριστα και δημιουργούν ένα γνήσιο fashion icon.




Οlivia Palermo

ή αλλιώς το chic με δύο πόδια. Ένα στυλ απόλυτα σύγχρονο, μια γυναίκα που δεν διστάζει να δοκιμάσει νέες τάσεις γνωρίζοντας όμως πάντα πως να διατηρήσει την προσωπική της σφραγίδα. Μια σφραγίδα που βασίζεται σε σακάκια, γόβες, μπαλαρίνες και skinny jeans. Λέμε ναι στην Palermo γιατί ενώ αγαπά τη μόδα δεν πέφτει θύμα της.




Erin Wasson

Αθεράπευτα ροκ η Erin Wasson πρεσβεύει κάτι ολότελα δικό της. Δεν είναι το ροκ chic της Kate Moss είναι ένα ροκ που βασίζεται στη φυσικά της ομορφιά, στα κοντά σορτσάκια, στα σκισίματα, στα δερμάτινα αξεσουάρ και στο θανατηφόρο της βλέμμα. Ένα στυλ που δεν αντιγράφεται με τίποτα και που μοιάζει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Erin.




Olsen Twins

Από μικρή της έβλεπα σε κάποιο παιδικό πρόγραμμα του Star. Που να ξέρα ότι θα τις βλέπω μέχρι και τώρα. Φυσικά πλέον δεν πρωταγωνιστούν σε παιδικά προγράμματα, αλλά σε περιοδικά και blog μόδας. Ύφος χιλίων καρδιναλίων, κατάξανθο μακρύ μαλλί (ενίοτε και χτενισμένο), skinny jeans, μαύρα, φαρδιά φορέματα, oversize πλεκτά συνθέτουν ένα στυλ προσωπικό που αρκετούς μπορεί να ξενίζει, δεν παύει όμως να έχει αυτό το κάτι που αγαπούν όλες οι fashionistas.




H μόδα και κινηματογράφος είναι η διέξοδος μου όπως έχετε πλέον όλοι καταλάβει. Δυστυχώς έχω πέρα από τη διέξοδο να αντιμετωπίσω και ένα αδιέξοδο υπό το κωδικό όνομα ''εξεταστική'' και πιο συγκεκριμένα Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο. Υπόσχομαι όμως να επανέλθω με τις υπόλοιπες πηγές έμπνευσης μου πολύ σύντομα.

No comments:

Post a Comment