Total Pageviews

Monday, January 31, 2011

NEA

Mια είδηση μοιάζει σήμερα να είναι η κυριάρχη στο κινηματογραφικό πεδίο. Το Χόλιγουντ για άλλη μια φορά φαίνεται να έχει ανοίξει τις αγκάλες του στο Javier Bardem. Φημολογείται λοιπόν πως του έγινε πρόταση για κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο James Bond. Μάλλον οι χυλόπιτες από το Javier Bardem για το Χόλιγουντ και τον κόσμο του έχουν γίνει η συνήθεια που λατρεύουν να μισούν. Είμαστε λοιπόν σε αναμονή μιας ακόμη χυλόπιτας. Μην ξεχνάτε πως πριν από μερικά χρόνια ο Bardem απέρριψε πληθώρα πρωταγωνιστικών ρόλων σε ποικίλα blockbusters, μελετώντας προσεκτικά το κάθε του βήμα. Ας ελπίσουμε πως για χάρη του παιδιού του δεν θα υποκύψει στις σειρήνες του Χόλιγουντ.


H Kate Moss επιφύλασσε αλλη μια ιδιαίτερη και αθεράπευτα ρετρό εμφάνιση για όλες τις fashionistas στην εβδομάδα μόδας του Παρισού. Chanel από την κορυφή ως τα νύχια...


Για όλους τους σινεφίλ και tech-freaks έχω hot νέα. Αύριο κυκλοφορεί σε bluray ''Η διπλή ζωή της Βερόνικα''. Οι εικόνες του Κισλόφσκι θα είναι επιτέλους ακόμη πιο μαγευτικές..

Και τέλος η Lea T το τρανσέξουαλ μοντέλο το οποίο πρωταγωνιστούσε σε εξώφυλλο περιοδικού μόδας με την Κate Moss έκανε τα πρώτα της βήματα σε πασαρέλα στη εβδομάδα μόδας του Σάο Πάολο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

No comments:

Post a Comment