Total Pageviews

Sunday, January 30, 2011

SUNDANCE WINNER

Tο φεστιβάλ του Σαντάνς ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα για τους πρωταγωνσιτές του να μαζέψουν τα πράγματα τους και για το κοινό που είχε την τύχη να το παρακολουθήσει να μαζέψει όλα τα σινεφιλικά μπογαλάκια που μάζεψε και άφησε στο Park City και να είναι έτοιμο για νέες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Εγώ λοιπόν αποφάσισα να αφιερώσω αυτή μου την ανάρτηση στο μεγάλο θριαμβευτή του φεστιβάλ. Mια ιστορία αγάπης θριάμβευσε στο φετινό φεστιβάλ αποσπώντας το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής. Η ιστορία δύο νέων που αγαπιούνται like crazy (ο τίτλος της ταινίας), αλλά μια visa που μόλις έληξε τους στερεί την ευκαιρία να είναι μαζί. Η γραφειοκρατία και οι ατέρμονες ουρές απειλούν έναν έρωτα που μόλις γεννήθηκε. Ακούγεται κάπως μελό. Αλλά από τα όσα διαβάζω η ταινία χειρίζεται αριστοτεχνικά τη θυσία, την αγάπη,τα πάνω και τα κάτω ενός έρωτα.

Διαβάζω επίσης για μια εκπληκτική πρωταγωνιστική ερμηνεία, αυτή της Felicity Jones.

Είτε είστε είτε δεν είστε ερωτευμένοι, η ταινία μοιάζει να υπόσχεται μια συγκινητική ιστορία που θα σας κάνει να αναζητήσετε επίμονα το μεγάλο έρωτα. Και εγώ φυσικά λέω ναι σε ταινίες που αγαπούν το έρωτα και που αποδίδουν ακριβώς τη σημασία που έχει α


υτός στη ζωή μας, τεράστια.

No comments:

Post a Comment