Total Pageviews

Saturday, February 5, 2011

FASHION WISHLIST

Μια σωστή fashionista αγαπά τα ψώνια και ίσως είναι και λιγάκι υπερκαταναλωτική. Εγώ πολύ συχνά όταν κυκλοφορώ έξω από βιτρίνες νιώθω τις γνώριμες φωνούλες να βουίζουν στα αυτιά μου. Ναι αναφέρομαι σε αυτό το κόκκινο διαβολάκι που με συμβουλεύει ψύχραιμο να μπω στα μαγαζιά και να ψωνίσω και στο γλυκούλι αγγελάκι που ωρύεται για να με σταματήσει. Το τι κάνω εγώ είναι ένα άλλο θέμα...

Σε αυτή μου την ανάρτηση αποφάσισα να σας μιλήσω λοιπόν για την επόμενη μου εξόρμηση στην αγορά και δη για το περιεχόμενο αυτής.

Χρειάζομαι κατεπειγόντως ένα βερνίκι νυχιών σε χρώμα..κίτρινο. Κίτρινο θα μου πείτε. Νια κίτρινι θα απαντήσω εγώ. Το είδα σε διάφορα fashion blog και ήταν love at first sight.


Πουλοβεράκια, πουλοβεράκια κοντά, μακριά, με βάτες χωρίς βάτες, φαρδιά, στενά... Τα θέλω όλα...



3 comments:

  1. εχω ωραιοτατο κιτρινο απο Seventeen και το ειχα παρει το καλοκαιρι..ισως να μην εχουν τωρα λογω εποχης, αλλα εαν ψαξεις καλα σε κανενα Hondos Center ισως το βρεις καταχωνιασμενο !!!
    Και συμφωνω για τα πουλοβερακια..και εγω τρελαινομαι..

    ReplyDelete
  2. Μακάρι να βρω αν και όντως είναι λίγο καλοκαιρινό πάντως. Θα ψάξω απο Δευτέρα και θα σε ενημερώσω! Thanks πάντως!!!! Και καλό Σαββατόβραδο!

    ReplyDelete
  3. τιποτα :) επισης xxx

    ReplyDelete