Total Pageviews

Friday, February 4, 2011

KINHMATOΓΡAΦIKA NEA

Ο Τim Burton ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Η ταινία θα είναι βασισμένη στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Dark Shadows και θα έχει τον ομώνυμο τίτλο.
Φυσικά θα πρωταγωνιστεί το κινηματογραφικό ταίρι του Tim Burton-λέγε με Johnny Depp. Όυτε και εγώ αμφέβαλα για το ρόλο αυτό του Depp. Αν και δεν ανακοινωθεί επίσημα άλλα ονόματα, οι φήμες λένε πως έχει συμφωνήσει και η Eva Green. Λησμόνησα να σας αναφέρω πως η ταινία θα είναι ένα γοτθικό παραμύθι τρόμου με βαμπίρ και λοιπά σκοτεινά πλάσματα. Nα και η Eva Green για όποιο έχει λησμονήσει το ομολογουμένως συμπαθητικό της πρόσωπο.


To Χόλιγουντ μας ετοιμάζει μια έκπληξη. Καλή ή κακή θα δείξει. Ο George Clooney ετοιμάζει ένα πολιτικό θρίλερ ως παραγωγός αυτή τη φορά. Και λέγεται πως τη σκηνοθεσία του θα αναλάβει ο Ben Affleck. H officially μεγαλύτερη 'χαζόφατσα'του Χόλιγουντ είναι στα πρόθυρα μιας συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτού. Εμένα πολύ ριψοκίνδυνο μου ακούγεται όλο αυτό.

Οι φήμες για το νέο James Bond συνεχίζονται με ρυθμούς πολυβόλου. Αυτή τη φορά προξενεύουν στο γνωστό πράκτορα το Ralp Fiennes.

No comments:

Post a Comment