Total Pageviews

Monday, January 24, 2011

THE DAILY CINEMA REPORT

To μεγάλο νέο της ημέρας είναι κινηματογραφικό και αφορά τις νεοαφιχθείσες στο προσκήνιο της 7ης τέχνης υποψηφιότητες των Χρυσών Βατόμουρων. Δεν σας κρύβω που με βάση την κακία και ίσως κακεντρέχεια που διαθέτω από φυσικού μου, αυτός ο διαγωνισμός με έχει καερδίσει απόλυτα και ναι λοιπόν δηλώνω φαν.

Φέτος λοιπόν δεν κολλάει πουθενά. Το teenage idol Robert Pattinson είναι υποψήφιο για το χρυσό βατόμουρο για δύο μάλιστα θεσπέσιες ερμηνευτικές του στιγμές, το Eclipse και το Remember me. Το πόσο στενοχωριέμαι για τα 15χρονα-pattisonίτσες (κατά το ρουβίτσες) δεν λέγεται...
Φυσικά το Eclipse μαζί με το The last airbender, το sex and the city 2 και το the bounty hunter είναι υποψήφια για το χρυσό βατόμουρο χειρότερης ταινίας. Ερμηνευτικά ξεχωριζούν οι υποψηφιότητες των πρωταγωνιστριών του Sex and the city 2 (η Κάρι απομυθοποιείται) αλλά και του Ashton Cutcher για δύο μάλιστα ερμηνείες του.


Aυτέw τις μέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λαμβάνει χώρα το Φεστιβάλ του Sundance. Σήμερα προβλήθηκε ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται στην Αλάσκα. Το on the ice λοιπόν με σύμμαχο το χιονισμένο τοπίο, τις πρωταγωνιστικές ερμηνείες των εφήβων πρωταγωνιστών του και μια ατμόσφαιρα αγωνίας και μυστηρίου μοιάζει να προσφέρει ένα καθαρόαιμο θρίλερ που θα βρει αρκετούς οπαδούς.


Aυτά είναι τα κινηματογραφικά νέα που είχα να μοιραστώ μαζί σας. Η δική μου βραδιά θα συνεχιστεί αμιγώς κινηματογραφικά με ακόμη λίγο (ποτέ δεν τον χορταίνω) Woody Allen.

No comments:

Post a Comment