Total Pageviews

Sunday, January 23, 2011

HOT HOT HOT

Τί είναι τόσο hot; Mα φυσικά οι εμφανίσεις των διάσημων fashionistas που μόλις ανακάλυψα.

Κόκκινο με ροζ...Ναι όπως με βλέπετε και σας βλέπω. Η μόδα φημίζεται για το ότι σπάει κανόνες και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά. Και μάλιστα εκπροσωπούμενη από την Emmy Rossum, η οποία σε πρόσφατη εμφάνιση επέλεξε ένα look βγαλμένο από το ντεφιλέ της DKNY.


Kate Moss γούνες και skinny Jeans: ένα hot τρίο που δεν θα πάψει ποτέ να είναι στη μόδα. Η ''μαμά'' του trend αυτού ξέρει πάντα τι να βάλει και πως να το βάλει. Εγώ τη λατρεύω...Εσείς;


Η ιέρεια του boho και ένα ανερχόμενο fashion icon, η ηθοποιός Kate Bosworth επιλέγει μάξι κοραλί φουστα με κασμιρένιο λευκό πουλόβερ και την πιο hot τσάντα της σεζόν δημιουργώντας ένα στυλ απόλυτα ρετρό.


Και για να δικαιολογήσω τον τίτλο της ανάρτησης σας παρουσιάζω ένα πρόσφατο εξώφυλλο της Kate Moss, όπου απροκάλυπτα ανταλάσσει ένα καυτό φιλί με μιά τραβεστί.


Το συλλογικό εργατικό τελείωσε για μένα απόψε, η τηλεόραση άνοιξε. Το the pledge στον Αlpha (θα προβλξθεί μόλις τελειώσει το Big Brother) εξακολουθεί να είναι μια πανέμορφη παρέα, όμως ο Woody Allen καραδοκεί και με καλεί να επιλέξω ποια ταινία του θα δω.

Καλό Βράδυ

No comments:

Post a Comment