Total Pageviews

Friday, January 28, 2011

ΜΥ FASHION

H Helena Bonham Carter μιλά για το στυλ της. Επιτίθεται στη βιομηχανία της μόδας υποστηρίζοντας πως θέτει αυστηρούς κανόνες από τους οποίους κανείς δεν τολμά να ξεφύγει. Helena είμαστε μαζί σου. Εξάλλου η μόδα είναι ένα παιχνίδι όπου όποιος σπάσει τους πιο πολλούς κανόνες είναι αυτός που αναδεικνύεται νικητής.

Λέει πως εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες με διαφορετικού χρώματος παπούτσια για να σπάσει πλάκα. Και επαναλαμβάνει πως η μόδα είναι φαντασία και πως η γοητεία της είναι οι παράδοξοι και ευφάντστοι συνδυασμοί.

Και τέλος τάσσεται υπέρ της Lady Gaga λέγοντας πως θαυμάζει το στυλ της και πως θυμίζει πάντα ένα έργο τέχνης. Ναι ένα έργο τέχνης μπορεί και κάποιες φορές να είναι κιτς, δεν μπορεί...;

Σας παρουσιάζω με υπερηφάνεια ένα νέο style icon. H κόρη του τραγουδιστή Lenny Cravitz είναι 22 ετών και διάσημο μοντέλο. Και ως οφείλει να κάνει κάθε μοντέλο που σέβεται το επάγγελμα και το χώρο στον οποίο κινείται έχει το δικό της προσωπικό στυλ. (Ναι αυτό ήταν σπόντα στα γλυκύτατα επίδοξα next top models μας.)




H Zoe πραγματώνει με το δικό της τρόπο το neo-hippie και μας αρέσει πολύ. Μαλλί επιμελώς ατημέλητο, ελαφρύ βάψιμο, φαρδιές ζακέτες, φλοραλ φορέματα και hippie στέκες σηματοδοτούν την εμφάνιση του πιο hot, σύγχρονου κοριτσιού των λουλουδιών.

No comments:

Post a Comment