Total Pageviews

Thursday, January 27, 2011

MORNING NEWS

Η πρωινή σας εφημερίδα είναι εδώ σήμερα. Για μία μέρα ο καναπές μου, αλλά και τα πρωινάδικα με χαίρονται. Και εγώ αποφάσισα να ξεκινήσω τα καθιερωμένα νέα μας από το πρωί σήμερα.

Τα νέα για τον Kevin Smith δεν μοιάζουν και τόσο καλά. Η νέα του ταινία red state έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance και τα σχόλια δεν ήταν και τόσο κολακευτικά. Μετά το Cop out εγκαταλείπει το γνώριμο και ενίοτε κρύο χιούμορ του και επιστρέφει με μια ταινία τρόμου η οποία ξεκινά με μια ιντερνετική πρόταση για sex. Πρωταγωνιστεί η Melissa Leo και ο John Goodman. O John Goodman είναι ένα πραγματικο cult κινηματογραφικό είδωλο. Ας αφεθούμε λοιπόν στα χέρια του, αλλά και στα χέρια του ιδιότυπου δημιουργού Kevin Smith και ας ελπίσουμε πως θα ανασκευάσει τις πρώτες αρνητικές εντυπώσεις.


To άλλον νέο της ημέρας είναι η κυνοδοντο-μανία που έχει κατακλύσει την Ελλάδα. Παντού ακούω την εξής απορία, ''την ξέρεις αυτή την ταινία τον Κυνόδοντα που είναι η υποψήφια για Οσκαρ''. Μακάρι όλοι να γνώριζαν έστω την ύπαρξη της όταν πήρε το βραβείο στις Κάννες... Και όχι δεν αναφέρομαι σε ένα λαό κινηματογραφικά αδαή, αλλά σε μια χώρα που θέτει τον πολιτισμό σε δεύτερη μοίρα και σε μια χώρα που βουλιάζει στη μιζέρια και δεν ξέρει ούτε που να ψάξει για να βρεί διέξοδο και να νιώσει εθνική υπερηφάνεια.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτά αποφάσισα να σας παρουσιάσω τα κακόγουστα και μη twweets που κυκλοφορούν στο twiiter.

1. Αν ο κυνόδοντας πάει για όσκαρ ο φρονιμίτης μου πάει για νόμπελ

2.diladis an den bgei to #dogtooth ta mesimeriana tha katigoroun to skandinabiko block pou den mas edwse 12ari? #justsaying

3.Πως καταλαβαινεις πως κατι δεν παει καλα?Εχεις 2 + κοινα με καποιον απο την οικογενεια #dogtooth. Το πρωτο μαλλον ειναι οτι εχεις αδερφια.

4.just finished watching #dogtooth.. one of the most f-ed up movies ive ever seen but also weirdly enjoyable.

5.Μολις ειδα το #dogtooth.Μου αρεσε αρκετα,πολλα διαφορετικα μηνυματα..

6.#DOGTOOTH 2 words: Great and Weird

7.That was...uh...wow. So, so strange. And yet, I think I kinda loved it. Definitely want to watch it again soon

Kαλά καταλάβατε, κάνω την πιο επαίσχυντη προπαγάνδα υπέρ του Κυνόδοντα. Δείτε τον γιατί αποτελεί μια μοναδική κινηματογραφική και μη εμπειρία. Αν σας πείθει αυτό, μέχρι και η Φαίη με το Γιώργο έχουν τον Κυνόδοντα ως κεντρικό θέμα. Λάνθιμε γερά με τσαμπουκά...(όπως ξαναείπαμε)

No comments:

Post a Comment