Total Pageviews

Tuesday, January 25, 2011

MY FASHION

H Ποκαχόντας βγήκε παγανιά ή αλλιώς οι προτάσεις του Ricardo Tisci μέσω του οίκου Givenchy για την Άνοιξη. Mονάχα μοντέλα από την Ασία για το σχεδιστή σε μια συλλογή εμπνευσμένη από την Ιαπωνία .






Mια συλλογή που σίγουρα δεν θα δείτε φορεμένη στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνεται μονάχα σε πασαρέλα, αλλά καταφέρνει να κεντρίσει την προσοχή και τα βλέμματα των απανταχού fashionistas.

Πάμε τώρα στη Chanel. Η κομψότητα σε όλο της το μεγαλείο. Σικ σύνολα, σακάκια και παντελόνια σε παλ χρώματα, διαφάνεια και skinny jeans αποθεώνουν το διαχρονικό στυλ του οίκου. Eπίσης αξίζει σίγουρα να αναφέρω πως ο Karl Lagerfeld αποφάσισε να κλείσει την επίδειξη του με τη 45χρονη Kristen McMenamy. Ναι λοιπόν το στυλ του οίκου είναι διαχρονικό και δεν σταματά να μας το υπενθυμίζει ποτέ.









Oι γυναίκες του Giorgio Armani μοιάζουν με πρωταγωνίστριες φουτουριστικού φιλμ νουάρ. Τεράστια καπέλα και πολύ μυστήριο συνθέτουν μια από τις πιο ιδιαίτερες ανοιξιάτικες κολεξιόν. Αν και ο ίδιος ο Αrmani το αρνήθηκε, είναι κοινό μυστικό πως έμπνευση του υπήρξε το μοναδικόα-αν μη τι άλλο-στυλ της Lady Gaga.

Oι καθιερωμένες ενφανίσεις της ημέρας περιλαμβάνουν Κate Bosworth και Kate Moss. Φουλ της Kate και πάλι.


No comments:

Post a Comment